Contacta'ns Contacta'ns
Preguntes freqüents
Amb què et podem ajudar? Troba la resposta als teus dubtes o bé contacta amb nosaltres.
Contacta'ns
 • A qui va dirigit Cap Empresa Sense Web?

  Cap Empresa Sense Web és una plataforma web ideal per a autònoms, professionals liberals i petites i mitjanes empreses que vulguin millorar la seva presència a internet.

 • Cal complir algun requisit específic per donar-se d'alta a Cap Empresa Sense Web?

  No. Tothom s'hi pot donar d'alta sempre que la finalitat de la pàgina web i els serveis associats compleixin amb la legislació vigent.
 • Quines característiques té la plataforma Cap Empresa Sense Web?

  Cap Empresa Sense Web és una plataforma viva amb unes característiques que creixen i milloren contínuament. Pots consultar les característiques d'aquesta promoció a l'apartat Característiques d'aquesta pàgina web.
 • La pàgina web, l'he de fer jo a partir d'una plantilla predefinida o la desenvolupeu vosaltres?

  A diferència de molts altres proveïdors, a Cap Empresa Sense Web el web i serveis associats te'ls creem i proporcionem nosaltres. No l'has de construir tu a través d'una plantilla predefinida sinó que nosaltres et dissenyem el web a partir de la teva imatge corporativa, te'n revisem el contingut, et registrem el nom de domini, et donem d'alta fins a 10 comptes de correu electrònic, t'indexem la pàgina als cercadors, entre molts altres serveis. Es tracta d'un servei de web professional a un cost molt reduït.
 • Quant de temps trigueu a desenvolupar la meva pàgina web?

  El temps de desenvolupament de la pàgina web és d'entre 3 i 4 setmanes, de mitjana. Tingues en compte que per desenvolupar la pàgina web necessitem que ens facilitis el logotip de la teva empresa amb alta resolució, l'estructura de la pàgina, ens enviïs el contingut i/o guió de contingut que vols que t'hi col·loquem, les fotografies i resta d'informació que et demanarem en el moment de donar-t'hi d'alta.
 • I si no disposo de logotip?

  Si no disposes de logotip no et preocupis. Podem posar-t'hi el nom comercial de la teva empresa o bé dissenyar-te un logotip segons la tarifa vigent.
 • Puc administrar-me jo mateix/a el web?

  Sí. Cap Empresa Sense Web disposa d'una eina de gestió de la totalitat del contingut de la pàgina web. Amb aquesta eina de gestió, podràs modificar el contingut de la pàgina web, afegir nous apartats i/o subapartats, modificar-ne les fotografies, afegir-hi enllaços o vídeos, crear formularis personalitzats, actualitzar preus, etc. Una vegada dissenyat el web, et convidarem a les nostres oficines a fer la formació presencial del programa de gestió sense cap cost addicional. En cas que no puguis venir, t'oferim l'opció de fer la formació personalitzada telefònicament.
 • Oferiu sessions de formació?

  Sí. Oferim sessions de formació presencials o telemàtiques per tal d'explicar el funcionament de l'eina de gestió de la pàgina web i poder assessorar-te i guiar-te per tal que obtinguis els millors resultats.
 • On es realitza aquesta formació?

  La formació es realtiza a les oficines de Cap Empresa Sense Web. També t'oferim l'opció de realizar la formació telefònicament, en cas que no et vagi bé desplaçar-te.
 • Hi ha l'opció de tenir una pàgina web amb botiga en línia?

  Sí. Amb un suplement de 20€ mensuals, Cap Empresa Sense Web t'ofereix la possibilitat de vendre els teus productes per internet. L'eina de gestió de la botiga virtual no té cap limitació pel que fa a nombre de productes ni a la quantitat de fotografies per a cadascun.
 • Puc connectar la pàgina web amb les xarxes socials de la meva empresa?

  Sí. Pots connectar la teva pàgina web amb les xarxes socials a les quals estigui donada d'alta la teva empresa (Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Pinterest, etc.). A més a més, pots compartir-ne el contingut.
 • En quants idiomes puc tenir la pàgina web?

  El nombre d'idiomes que ofereix la plataforma Cap Empresa Sense Web és il·limitat. En qualsevol moment pots activar els idiomes que necessitis. Tingues en compte que la traducció del contingut no està inclosa en el preu, de manera que hauràs d'entrar-ne el contingut en cadascun dels idiomes.

  Una altra opció és utiltizar eines de traducció automàtiques que estan incloses a la plataforma sense cap cost addicional o bé contractar el nostre servei de traducció professional segons la tarifa vigent.
 • De quantes adreces de correu electrònic puc disposar?

  Pots disposar de fins a 10 bústies de correu electrònic sota el teu nom de domini. Podràs configurar el teu correu electrònic a qualsevol programa de correu o bé accedir-hi a través de qualsevol navegador d'internet.
 • Puc configurar el correu electrònic al mòbil?

  Sí. Pots configurar el correu electrònic al teu dispositiu mòbil i/o a la teva tauleta.
 • Puc mantenir el nom de domini al meu proveïdor actual?

  Pots mantenir el teu nom de domini al teu proveïdor actual sempre que canviïs els registres DNS pels que et facilitem en el moment de donar-te d'alta a Cap Empresa Sense Web.
 • Puc efectuar el pagament de forma anual?

  Sí. El pagament de la quota de servei de Cap Empresa Sense Web® es pot realtizar mensualment o bé anualment.