YouTube permet la venda directa des d’anuncis

Novetats  ·  5 d'octubre del 2015

YouTube, el segon motor de cerca més gran del món, compta amb milions de vídeos sobre qualsevol temàtica. Acumulen milers de reproduccions i les marques aprofiten la plataforma per a fer arribar els seus productes als clients potencials.

Tot això no és nou. La novetat és ara TrueView Shopping Ads. És la darrera incorporació a les campanyes publicitàries de Google AdWords i està adreçada a afavorir la venda directa des d’un anunci de YouTube.

Tal com confirma Google al seu blog de novetats, l’objectiu és simplificar la compra: donar a l’usuari tota la informació del producte que està consultant i directament oferir-li l’opció de comprar-lo.

El 50% del trànsit és mòbil
Cal tenir en compte que actualment el 50% de les visites arriben des de dispositius mòbils. Per aquest motiu, YouTube confirma que la nova funcionalitat funcionarà des de tauletes, ordinadors i telèfons intel·ligents.

La xarxa de Google hi destaca més avantatges. Els anunciants només pagaran pels clics que facin els usuaris. A més, els anuncis es mostraran quan el producte promocionat tingui relació amb allò que cerca i consulta l’usuari a YouTube.

Si ets empresari i tens botiga en línia, la nova funcionalitat per a anunciants de YouTube pot ajudar-te a assolir objectius de negoci.