Twitter ara permet enviar missatges directes als comptes des d’una pàgina web

Novetats  ·  26 d'agost del 2016

Fins ara Twitter donava l’opció de generar quatre tipus de botons (de seguiment, de compartició, a través de mencions o mitjançant etiquetes) i des de fa dos dies ha incorporat una nova tipologia que se centra en l’enviament de missatges directes privats des d’una pàgina web a un compte de twitter personal o d’empresa.

Inserint aquest botó, qualsevol persona que hi faci clic, serà dirigit a la finestra de missatges directes del compte de twitter en qüestió. Tot i així, s’ha de tenir present que sempre que es vulguin rebre missatges directes de qualsevol usuari, s’haurà d’habilitar en la configuració.
Aquest és un pas més que la xarxa social fa per afavorir i beneficiar els propietaris de pàgines web, ja que estem parlant d’una opció de contacte còmode i ràpida per a l’usuari.

Si creieu que aquesta nova funcionalitat és interessant per al vostre negoci, incorporeu-ho ara mateix en el vostre web. Per a fer-ho només heu de seguir els passos que detallem a continuació:

  • Accedir a la pàgina Publish de Twitter.
  • Escollir l’opció “Botons de Twitter”
  • Seleccionar “Botó de missatge”
  • Enganxar la URL del perfil del compte de Twitter i l’identificador d’usuari (el qual trobareu dins de configuració, a dades del compte).
  • Un cop generat el codi embed o HTML, només l’haureu de copiar i enganxar a l’apartat del web que us interessi.

Ara és moment d’aprofitar totes les funcionalitats i avantatges que l’entorn digital ens ofereix!