Contacta'ns Contacta'ns

Subvencions Kit Digital: fins a 12.000 € pel teu negoci

17 de desembre de 2021

Ja és aquí el Kit Digital, el programa extraordinari d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms finançat pels Fons de Recuperació Next Generation EU.

Aconsegueix fins a 12.000 € a fons perdut bescanviables per solucions digitals subvencionades en categories com: web, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, CRM (gestió de clients i/o proveïdors), Portal de l'empleat (control horari i recursos humans), creació de factures electròniques, ciberseguretat (antivirus), sistema de reserva d'hora, entre d’altres.

CESW podem tramitar-te la sol·licitud de la subvenció i implementar qualsevol d’aquestes solucions.

A continuació t’expliquem amb més detall la informació disponible sobre el programa Kit Digital i donem resposta a les preguntes més freqüents.

Què és el programa Kit Digital?

És un programa d’ajudes econòmiques dotat de 3.000 milions d’euros dirigit a pimes i autònoms. El seu objectiu és facilitar l’evolució i la millora dels negocis a través de la digitalització.

Forma part dels Fons de Recuperació Econòmica Next Generation EU i està gestionat per l’entitat pública Red.es

Les solucions digitals que contempla han de ser implementades per un agent digitalitzador i inclouen funcionalitats i serveis predefinits que han estat dissenyats per estalviar-te temps, costos i millorar la productivitat i la gestió de clients.

Si compleixes les condicions establertes pel programa Kit Digital, podràs sol·licitar bons digitals bescanviables per serveis d’agents digitalitzadors.

Els Kits Digitals de Cap Empresa Sense Web

A CESW t’ho posem molt fàcil. Nosaltres ens encarreguem de tot.

 • Estalvia’t tràmits i temps. Et donem la possibilitat de gestionar-te la sol·licitud dels teus bons digitals sense cost.
 • T’oferim les millors solucions digitals. Hem desenvolupat solucions digitals completament subvencionables pel Kit Digital en les següents categories:
  • Lloc Web
  • Comerç Electrònic
  • Gestió de Xarxes Socials
  • Gestió de Clients i/o Proveïdors (CRM)
  • Gestió de processos (Control horari i RRHH, Facturació i Inventari)
  • Facturació electrònica
  • Business Intelligence 
  • Ciberseguretat
  • Equip virtual
 • En totes elles hi hem afegit propostes de valor que van més enllà dels requisits mínims del Kit Digital i que t’ajudaran a impulsar-te encara una mica més enllà.
 • Executem i justifiquem totes les tasques. No t’hauràs de preocupar de res.

Com aconseguir el Kit Digital?

Nosaltres ens podem encarregar de totes les gestions necessàries per obtenir la subvenció i de l’execució de totes les tasques. No s’ha de realitzar cap pagament, ja que totes les accions incloses són subvencionades al 100%.

Procés:

 1. Recollim les dades necessàries.
 2. Sol·licitem la subvenció i en realitzem el seguiment.
 3. Quan sigui aprovada, realitzarem les tasques acordades.
 4. Justificació dels serveis proporcionats.

En el cas poc probable que la subvenció sigui denegada tampoc hi haurà cap cost per les gestions realitzades. 

Quin import et correspon del Kit Digital?

A cada autònom o PIME de fins a 49 treballadors que compleixi els requisits de les bases li correspon una subvenció a fons perdut en funció del nombre d’empleats: 2.000 € fins a 2 treballadors, 6.000 € entre 3 i 9 treballadors, 12.000 € per a entre 10 i 49 treballadors.

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*