Saps quines són les novetats de Google My Business?

Novetats  ·  24 d'abril del 2017

Coneixes Google My Business? És una eina gratuïta dedicada a controlar la presència de les empreses a la cerca de Google i a Maps. Aquesta fitxa permet veure les principals dades d’interès d’una empresa (dades de contacte, horari, indicacions, ubicació, opinions, etc.), directament des dels resultats de Google.

El servei de Google My Business va millorant contínuament i entre les últimes actualitzacions hi trobem les funcions següents:

  • Estadístiques sobre les fotografies de la fitxa

El nou apartat d’estadístiques informa sobre la freqüència de visualització de les imatges de la fitxa per part dels usuaris en comparació amb imatges d’empreses semblants.

  • Atributs d'accessibilitat de l'empresa

Mitjançant els atributs d’accessibilitat, l’empresa dóna més informació sobre els espais habilitats per a persones en cadira de rodes. Aquests atributs inclouen l’entrada adaptada a cadires de rodes, així com els seients i l’aparcament adaptats a cadires de rodes.

  • Dades de les visites a l’empresa

Les dades de les visites fan referència bàsicament a les hores de més activitat de l’empresa i a la durada de les visites. No és possible introduir manualment aquestes dades i només són visibles si Google disposa d’un bon històric.

Recorda que és important tenir ben actualitzada la fitxa de Google My Business i aprofitar per incloure-hi tots els atributs disponibles per tal que l’usuari pugui rebre el màxim d’informació de l’empresa.