Contacta'ns Contacta'ns

Recomanacions literàries per a un Sant Jordi confinats

23 d’abril de 2020

Com que estem confinats a causa de la COVID-19, no podem sortir a passejar, ni podem triar i remenar llibres a les parades del carrer, ni regalar-nos roses, ni gaudir de l’ambient tan maco que sempre es viu en aquesta diada tan nostra.

Per això, l’equip de Cap Empresa Sense Web us volem portar el Sant Jordi a casa, recomanant-vos un llibre que ens ha agradat especialment a cadascú de nosaltres. Atents perquè hi ha propostes literàries per a tota la família, tan adults com infants.

“Maleït karma” de David Safier

Un llibre que convida a riure i reflexionar a parts iguals. Tot i que ja el vaig llegir fa temps, és un llibre que he recuperat aquests dies i he tornat a gaudir com el primer cop. El que més m'agrada és l'humor que utilitza l'autor per fer referència a temes tan profunds com són la reencarnació, la família, lluitar pel que estimes... Tot això acompanyat d'una història fictícia ben distreta.

Ara més que mai, m'agradaria destacar una de les reflexions de la protagonista: “No cal el nirvana per arribar al nirvana!”.

Recomanat per l’Anais, la nostra experta en xarxes socials. 


“Es busca casa” de Wieland Freund i Tine Schulz

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, què millor que un conte que ens explica la història d’un drac! “Es busca casa” és la historia d’un petit drac que, il·lusionat, espera en un centre d’acollida que algú se l’emporti a casa. Ell intenta atraure l’atenció de la gent, però els dracs punxen i embruten molt, no pot competir amb els gossos, els gats i els altres animalons del centre. Quan ja pensa que ningú se l’endurà, es produeix el miracle de l’amor a primera vista.

Un llibre genial per llegir amb els més petits de casa.

Recomanat per la Bet, la nostra súper dissenyadora.


“Mil sols esplèndids” de Khaled Hosseini

Un llibre que relata la vida de dues dones a l'Afganistan a qui toca viure les diferents guerres i esdeveniments històrics que pateix el seu país.  És una història molt emotiva, plena d’amor, amistat i molta injustícia. Aquest llibre ens ajuda a conèixer una mica més la història i la cultura de l'Afganistan, més enllà dels estereotips i dels filtres que sovint ens arriben a través dels mitjans de comunicació.

Recomanat per l’Ada, la cara de CESW.


"El método Lean Startup" d’Eric Rides

El llibre ideal per a totes aquelles persones interessades en el món de l'emprenedoria, de l’empresa i, fins i tot, la publicitat. Al llarg de les pàgines es va descobrint com implementar el mètode científic en les diferents fases d'una empresa per tal de tenir-hi èxit. El més interessant d’aquesta lectura és que el missatge que transmet es pot implementar en qualsevol projecte que emprenguem, no només en l’àmbit empresarial.

Recomanat per l’Enric, que es baralla més amb els correus que Sant Jordi amb el drac.


“La verdad sobre el caso Harry Quebert” de Joël Dicker

Una novel·la que m'ha fet viatjar mentalment i quasi físicament a Aurora (el poblet protagonista) és "La verdad sobre el caso Harry Quebert"! Addictiva, fàcil de llegir i fa ballar el cap amb incògnites, investigacions i amors.

Ideal per llegir durant la "golden hour" al llarg de les vacances, però al sofà de casa amb una manta sobre els peus té el mateix efecte.

Recomanat per la Cristina, la “líder espiritual” i l’alegria de CESW.


“Urbrands” de Risto Mejide

A partir d'experiències i exemples, aquest famós i controvertit publicista crea tot un manual de marca per existir i créixer tant en el món real com en el digital. Formació i entreteniment per als amants i futurs amants del màrqueting i la publicitat!

Recomanat per la Naima, la mirada publicitària del nostre equip.


“La muntanya de llibres més alta del món” de Rocio Bonilla

Els que teniu fills, segur que coneixeu aquesta escriptora i il·lustradora catalana. Aquest cop ens porta la història de l’Enric, un nen que somia en volar. El repte no és fàcil, però ho aconseguirà posant-hi ganes, amb molta imaginació i una pila de llibres. Un conte enginyós i ple de situacions divertides que transmetrà el plaer de la lectura als més petits de casa. Deixeu volar la vostra imaginació, ara més que mai!

Recomanat per la Susanna, qui omple els webs de paraules.

Esperem que gaudiu de les nostres recomanacions literàries! Feliç Diada de Sant Jordi!

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*