Contacta'ns Contacta'ns

Novetats d'Instagram 2023

21 de febrer de 2023

La que continua essent la xarxa social per excel·lència arreu, Instagram, ha començat aquest 2023 presentant algunes novetats pels usuaris de l’aplicació. Avui compartirem amb tu les principals actualitzacions de la xarxa social perquè n’estiguis al dia i puguis treure’n el màxim partit pel teu negoci o el teu perfil personal!

 

1. INSTAGRAM NOTES

Notes és una funció que ha arribat a Europa aquest mateix mes de febrer, i està activa a la resta del món des del desembre de 2022. 

Consisteix en un espai personal de fins a 60 caràcters on l’usuari pot compartir missatges curts amb els seus seguidors o amb els seus “Millors amics”, i aquests poden respondre-li directament utilitzant el servei de missatgeria d’Instagram. 

Aquestes notes es mostren a la teva safata d’entrada de missatges directes, sota la barra de cercar. Apareixen en una petita bafarada sobre la foto de perfil de l’usuari que ha escrit la nota i desapareixen al cap de 24 h d’haver-se creat, de la mateixa manera que passa amb els ja coneguts stories.

2. CANDID STORIES

Aquesta és segurament l'actualització que ha generat més rebombori entre els usuaris, ja que segueix una dinàmica molt similar a la que planteja BeReal.

A través de Candid, podràs compartir una story més sincera i real (sense filtres!) amb els teus amics, que només serà visible per a aquells que també comparteixin la seva. Podràs fer la teva "Candid story" a través de la càmera o des de la notificació que s'enviarà, cada dia, en un moment diferent de la jornada.

El Candid també durarà 24 h, i quedaran tots recollits en un mateix canal, que podràs consultar a través del menú principal on apareixen els stories actualment. 

 

3. PERFILS GRUPALS

Al llarg d’aquest any sorgiran els perfils grupals, un nou tipus de perfil per compartir publicacions i stories amb un grup determinat de persones. Cada vegada que comparteixis contingut en un perfil grupal, aquest contingut només es compartirà amb els membres del perfil i no amb tots els teus seguidors, de la mateixa manera que el contingut  es publicarà únicament en el perfil del grup en comptes del teu personal.

4.COL·LECCIONS COL·LABORATIVES

S’està provant la manera perquè els usuaris connectin amb els seus amics pels seus interessos comuns, i puguin guardar publicacions de valor compartit en una col·lecció col·laborativa. Aquestes funcionaran exactament igual a les col·leccions personals de les quals ja disposen els usuaris, però hi tindran accés totes les persones amb qui s’hagi compartit. 

Sembla que Instagram comença el 2023 trepitjant fort, i a CESW ja tenim ganes de poder utilitzar totes aquestes noves funcionalitats en l’aplicació i descobrir com en podem treure el màxim partit! I tu?

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*