Contacta'ns Contacta'ns

Nova funcionalitat: importació de productes.

20 de juliol de 2022

A Cap Empresa Sense Web tenim novetats! Ara el nostre administrador web també permet importar llistats de fins a 200 productes mitjançant una plantilla en format .csv (Excel).

D'aquesta manera facilitem en gran manera una de les tasques més farragoses vinculades a les botigues online: entrar o actualitzar un per un la informació, preu i característiques de cada producte.

Utilitzant la plantilla que trobareu disponible al gestor web podreu introduir totes les dades de cop i vincular-hi característiques com l'idioma, l'apartat al qual correspon, la tarifa, si hi ha l'IVA inclòs o el % d'IVA.

En cas que algun producte ja estigués carregat, la informació s'actualitzarà automàticament. Pràctic, oi?

La importació de dades, fins ara només disponible per a usuaris, ben aviat també estarà disponible per a importar notícies.

Des de CESW treballem constantment per optimitzar les funcions de la nostra plataforma i fer que tenir un web o una botiga online sigui una experiència fàcil, còmoda i 100% autogestionable.

Si trobes a faltar alguna funcionalitat o tens alguna suggerència, el nostre equip de suport estarà encantat de rebre el teu feedback. Perquè tenir un web potent sense complicacions és possible!

Estigues alerta a properes notícies del blog per assabentar-te no només de les novetats de CESW sinó també de tot el que es cou en el món dels webs i els ecommerce.

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*