Nou servei de fotografia i vídeo aeri per al teu web

Novetats  ·  26 de gener del 2018

A Internet, igual que a la vida real, tot ens entra per la vista. Els webs han de ser impactants, atractius i originals. En aquest sentit, el paper de les imatges i els vídeos és fonamental. Per això t’oferim un nou servei de fotografia i vídeo amb dron.

Les imatges aèries, ja siguin fotografies o vídeo, sempre han meravellat l’ésser humà. Tenen un punt de màgia i de bellesa difícils d’explicar i capten la nostra atenció inevitablement. La proximitat, el grau de realitat, la confiança i I’interès que aporta un vídeo són més que evidents. I en termes de promoció de negocis i productes a Internet, el vídeo màrqueting és molt exitós:

  • El 70% d’usuaris prefereix els continguts audiovisuals perquè són més amens.
  • Els principals cercadors, especialment Google, afavoreixen el posicionament dels webs que tenen vídeos.

Et mostrem dos webs de Cap Empresa Sense Web que han contractat el nostre servei d’imatge i vídeo aeri i que l’han incorporat a la portada del seu web, fent-lo destacar de la competència:

  • Web de Caravan Indoor Park Empordà: un exclusiu pàrquing interior per a autocaravanes, caravanes i remolcs que utilitza el vídeo i la fotografia amb dron per mostrar les seves instal·lacions i ubicació, tant a la portada com en alguns apartats del menú.
  • Web de DormEstany: una casa rural per a estades i celebracions de grups que ha optat per la fotografia amb dron per mostrar la casa i el fabulós entorn on es troba, a tocar de l’estany de Banyoles.

Si vols un web que impacti i destaqui, aposta per la fotografia o el vídeo aeri!