Google indexarà contingut públic de l’app de Facebook

Novetats  ·  27 de novembre del 2015

Google i Facebook han signat aquest mes un acord que permetrà a Google indexar els continguts compartits públicament a la xarxa de Mark Zuckerberg, segons ha publicat.

Gràcies a aquesta col·laboració entre dos dels gegants de la tecnologia, quan fem una consulta o cerca a través de dispositius mòbils, Google podrà mostrar el contingut de l’aplicació de Facebook directament als resultats de cerca i els usuaris podran consultar les publicacions sense haver d’iniciar sessió amb el seu compte. L’acord només afectarà les consultes i cerques realitzades des de dispositius mòbils. 

La privacitat dels usuaris a Facebook
L’accés de Google al contingut de Facebook no és total, ja que només podrà rastrejar el contingut compartit de forma pública. La informació dels usuaris amb restriccions actives a la configuració de privacitat no s’indexarà.

Des de Cap Empresa Sense Web fem dues lectures de l’acord: si ets usuari i vols mantenir la privacitat dels continguts que comparteixes a Facebook, revisa la configuració de privacitat del teu compte, i si ets empresari o gestiones pàgines d’empresa, aquí tens una raó més per treballar continguts de qualitat i tractar aquells temes que interessen als teus clients.