Facebook integra un directori per buscar negocis

Novetats  ·  18 de desembre del 2015

Facebook Professional Services és la nova funcionalitat en proves en què està treballant la xarxa per posicionar els negocis locals. És una mena de directori que pretén mostrar als usuaris els “millors serveis professionals” sobre el que estan cercant.

La nova aposta de Facebook recorda Google My Business, que posiciona les fitxes segons la categoria del negoci, el nom de l’empresa i els criteris geogràfics. Però a més incorpora variables de satisfacció de clients: les ressenyes dels usuaris. Aquesta és una funcionalitat que Facebook va incorporar a les pàgines d’empresa i que també forma part de l’algoritme de resultats.

Cal recordar que només les pàgines corporatives que tenen ubicació física, és a dir, que tenen el mapa a la pestanya d’informació del negoci, poden rebre ressenyes dels usuaris.

La funcionalitat de Facebook Professional Services es troba en proves i només està disponible des d’ordinadors. Si voleu fer una cerca com a usuaris o consultar si la vostra pàgina surt posicionada, visiteu Facebook Professional Services.