Contacta'ns Contacta'ns

Facebook Business Suite, l’app per gestionar els perfils de Facebook i Instagram

30 de setembre de 2020

Facebook Business Suite neix per simplificar la gestió del contingut a totes les plataformes de Facebook. De moment, ja permet a pimes i autònoms gestionar conjuntament Facebook, Instagram i Messenger. El seu objectiu a llarg termini és incloure també WhatsApp i convertir-se en la interfície principal de totes les empreses, grans i petites. L’avantatge principal és l’estalvi de temps i diners, ben necessari en aquesta era COVID-19 en què la presència online és vital per a les petites empreses.

Com funciona Facebook Business Suite?

Un cop vinculats els comptes comercials de Facebook i Instagram, l’empresa podrà accedir-hi des de business.facebook.com, si s’hi connecta des d’ordinador, o des de l’app Business Suite, si ho fa des de mòbil i que es pot descarregar per a iOS i Android.

A Facebook Business Suite es poden veure les actualitzacions de l’empresa tant de Facebook com d’Instagram, publicar-hi posts, veure informació i crear anuncis.

A la mateixa pantalla d’inici hi trobem les alertes crítiques, els missatges, etc., i podem configurar respostes personalitzades per respondre més ràpidament a les consultes més habituals dels clients.

També permet fer publicacions en temps real o bé programar-les, tant a Facebook com a Instagram, i obtenir dades sobre l’abast, la participació i el rendiment de les publicacions.

Les xarxes socials ajuden a digitalitzar els negocis

Amb Business Suite, Facebook pretén ajudar a petites empreses i autònoms en el seu procés de digitalització, per tal d’adaptar-se a la nova realitat i superar l’impacte econòmic de la crisi causada per la COVID-19. Els resultats de l’estudi que ha dut a terme Deloitte per a Facebook són molt reveladors en aquest sentit i conclouen que l’augment de les vendes online i el consum de xarxes socials durant el confinament continua actualment:

  • El 60% dels consumidors han augmentat l’ús de les xarxes socials i la missatgeria en línia per buscar informació de negocis i interactuar amb empreses i marques.
  • El 48% dels enquestats afirmen que arran de la pandèmia de la COVID-19 compren més online.
  • Les xarxes socials han permès als usuaris descobrir petits negocis, molt més que no pas grans empreses i marques, així com obtenir informació sobre horaris d’obertura, comparació de productes i serveis, etc.

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*