Contacta'ns Contacta'ns

Extensions de Chrome: productivitat i eficàcia en un sol clic

24 de maig de 2023

En l'era digital en la qual vivim, és imprescindible per a qualsevol negoci estar a l'avantguarda de les eines i les tecnologies que poden oferir-los un avantatge competitiu, no només de presència a internet, sinó també en eficiència i organització. I les extensions de Google Chrome poden ser una autèntica revolució per al teu dia a dia!

Aquest popular navegador no només ofereix una experiència ràpida i segura, sinó que també té una gran biblioteca d'extensions que et poden ajudar en diverses tasques relacionades amb el teu negoci. Des de la millora de la productivitat fins a inspiració per crear contingut a les xarxes socials, avui et descobrirem 8 extensions de Chrome sense les quals, a partir d'avui, ja no podràs viure!

 

1. BITLY

La funció principal de Bitly és escurçar URL. Es tracta d'una eina gratuïta que et permet escurçar i personalitzar els teus enllaços i obtenir-ne també un seguiment de visites. Aquesta extensió va popularitzar-se gràcies a Twitter, i és que és ideal per a les xarxes socials, ja que els seus enllaços són més curts i més estètics.

URL: Bitly

 

2. RITE TAG

Rite Tag suggereix hashtags per imatges o textos de qualsevol lloc web. Pots escriure un hashtag i te'n mostrarà de similars o clicar el botó esquerre damunt una imatge o un text (ex: la pròxima fotografia que tens pensat publicar a les XXSS) i t'aconsellarà hashtags per acompanyar el contingut.

URL: Rite Tag

 

3. SEO META IN 1 CLICK

Aquesta eina et mostra tota la meta-informació i dades principals referents al SEO de cada pàgina en un sol clic. Headers, imatges, links i altres eines externes on revisar que la pàgina té tot el que necessita per obtenir un bon posicionament a Google.

URL: SEO Meta in 1 click

 

4. KEYWORD SURFER

Keyword Surfer et permet generar paraules clau i veure els volums de cerca directament als des del propi Google. En cada cerca, podràs veure'n el volum, els CPC, suggeriments de paraules clau i mètriques de visibilitat de la pàgina.

L'extensió també permet crear col·leccions de paraules clau perquè puguis incloure'n de noves fàcilment sense haver-les de buscar per separat, i exportar-les còmodament en forma de llistat en un Excel, sempre que les necessitis.

URL: Keyword Surfer5. LANGUAGE TOOL

Aquesta extensió és un corrector ortogràfic i gramatical que corregeix tot el contingut escrit en pàgines, correus, xarxes socials, etc. A diferència d'altres correctors, Language Tool treballa amb més de 25 idiomes, com el català, el gallec o el basc, a banda dels més populars com el castellà, l'anglès i el francès.

URL: LanguageTool

 

6. SIMILAR SITES

Amb Similar Sites podràs trobar pàgines similars a la que estiguis navegant en aquell moment. Una botiga que s'ajusti a l'estil de les que ja consumeixes, un blog sobre una temàtica concreta, nova competència del teu negoci... Pots donar-li mil utilitats!

URL: Similar Sites

 

7. TOGGL TRACK

L'extensió Toggl Track posa un temporitzador a qualsevol eina web i permet fer un seguiment ràpid de la productivitat a temps real amb totes les dades emmagatzemades al teu compte de Toggl. Permet treballar amb més de 100 aplicacions com Trello o Notion sense haver d'obrir-les en una nova pestanya.

Toggl s'adapta a les teves necessitats i permet posar recordatoris automatitzats per seguir la tècnica de treball que et vagi millor, com la famosa tècnica Pomodoro.

URL: Toggl Track

 

8. TODOIST

Organitza't la feina i la vida sencera amb Todoist! Aquesta eina et permet organitzar, planificar i col·laborar en projectes del dia a dia. Pots afegir webs a les tasques, estructurar la teva jornada ràpidament i completar les accions des del mateix navegador.

URL: Todoist

 

Aquestes 8 extensions són només la punta de l'iceberg d'un món d'oportunitats que et permetran millorar la teva productivitat, mantenir-te organitzat i augmentar la teva presència en línia.

Des de l'automatització de tasques repetitives fins a l'anàlisi detallada de dades i l'optimització de les xarxes socials, cada extensió té una funció específica que pot contribuir al creixement i èxit del teu negoci. T'animem a explorar i provar diferents extensions per trobar les que millor s'adaptin a les teves necessitats i objectius.

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*