Contacta'ns Contacta'ns

Els beneficis de la newsletter per a empreses i marques

2 de setembre de 2020

Fidelitzar clients, fer branding i posicionar la teva marca a la ment del client, millorar la imatge de marca, vendre, generar visites al web, etc. Tot això és el que pots aconseguir amb la newsletter, segons l’enfocament que li donis i quin objectiu et marquis. La newsletter no deixa de ser un potent canal de comunicació amb el teu públic objectiu (consumidors, proveïdors, treballadors i col·laboradors, etc.).

Si ara que ja saps per a què serveix la newsletter, encara et preguntes si cal incloure-la al teu pla de màrqueting digital, continua llegint.

Tot seguit t’expliquem els principals beneficis de la newsletter per a empreses i marques:

  • La newsletter s’envia per correu electrònic, previ consentiment explícit de l’usuari. Això significa que estem utilitzant el canal preferit dels consumidors per a la comunicació online, també el més estès, i que l’usuari està predisposat a rebre-la (quan deixi de ser així sempre es podrà donar de baixa). Des d’aquest punt de vista, la newsletterés el mitjà més efectiu per captar nous clients potencials, per mantenir la comunicació amb els nostres públics objectius i per aconseguir una venda, passant per davant de les xarxes socials.
  • És fàcil d’implementar i és econòmica. Crear l’estratègia de continguts perquè les nostres newsletters siguin d’interès i aportin un valor afegit al nostre públic és el que requereix més dedicació, però si ja fas altres accions de màrqueting digital, no et costarà pas gaire adaptar-la. A més, l’enviament de la newsletter té un cost molt baix i no requereix cap inversió extra, com sí que passa en altres canals. En aquest sentit, és ideal per a pimes i autònoms.
  • El retorn de la inversió de la newsletter és excel·lent i fàcil de mesurar. Si tenim en compte que crear i enviar la newsletter ens resulta molt econòmic i que un gran nombre d’usuaris la llegiran perquè han triat voluntàriament rebre-la i, en molts casos, aconseguirem l’objectiu que ens havíem proposat (generar trànsit al nostre web, fidelitzar els nostres clients, una venda, etc.), la newsletter és realment rendible. A més, un cop enviada ja comencem a tenir estadístiques per mesurar-ne l’abast.

Vols afegir el mòdul de newsletter al web que tens amb nosaltres? Contacta’ns i t’explicarem com funciona aquest servei.

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*