Descobreix els nostres nous serveis a la 56a Fira de Mostres de Girona!

Novetats  ·  27 d'octubre del 2017

Enguany serem a la Fira de Mostres de Girona presentant els nostres nous serveis de màrqueting de continguts, màrqueting digital i contingut multimèdia.

Ens hem proposat nous reptes que van més enllà del nostre lema “Cap Empresa Sense Web”. Volem ajudar-te a tenir un web viu i que es diferenciï de la resta, en definitiva, a treure-li profit. Per això t’oferim nous serveis addicionals dirigits a donar a conèixer el web, millorar-ne el posicionament i generar més conversions.

  • Màrqueting de continguts: tenir un contingut interessant i actualitzat és fonamental per atreure visites al nostre web i fidelitzar clients, però sabem que redactar continguts de qualitat amb una periodicitat regular no és fàcil. Els nostres paquets de creació de contingut en són la solució.
  • Màrqueting digital: per augmentar el trànsit de qualitat del nostre web i obtenir més conversions, hem de destacar sobre la competència. Amb un bon perfil a Google My Business, una gestió professional de les xarxes socials i una bona estratègia publicitària a Google, Facebook i Instagram ho aconseguirem.
  • Contingut multimèdia: tenir una imatge de marca professional, atractiva i creativa és bàsic per millorar la visibilitat del nostre web i transmetre confiança als clients potencials. Compta amb nosaltres per dissenyar el teu logotip, crear els teus perfils a les xarxes socials, i fer una sessió fotogràfica o un vídeo corporatiu, fins i tot, amb dron.

Ja ho saps, si vols conèixer més detalls dels nostres nous serveis, visita’ns a l’estand 153 B del Nivell 1 del Palau de Fires de Girona de 10 h a 20 h els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre o bé contacta amb nosaltres.