Contacta'ns Contacta'ns

Crea el teu web o botiga online sense cost amb el Kit Digital

30 de maig de 2022

El programa Kit Digital d’ajudes extraordinàries per a pimes i autònoms està obtenint una acollida excel·lent. No és d’estranyar tenint en compte que cada beneficiari pot aconseguir fins a 12.000 € a fons perdut per invertir en solucions de digitalització bàsica per al seu negoci.

Dues de les solucions amb més demanda són la de presència a internet amb un web corporatiu i la de creació o renovació d’una botiga online per vendre a la xarxa.

En cas d’obtenir la subvenció, es poden invertir fins a 2.000 € en un nou web i fins a 2.000 € en un ecommerce. I aquesta no és l’única bona notícia: amb aquests imports Cap Empresa Sense Web inclou la creació, alta i manteniment durant 12 mesos. En resum, un any sencer sense cap cost!

Transcorregut el període cobert pel Kit Digital, l’import de renovació mensual és de només 29 € al mes en webs i de 49 € al mes en botigues (+ 2 € mensuals de domini).

Recorda que, si encara no has demanat el Kit Digital, ho pots fer a través del web www.tramitakitdigital.cat en pocs minuts.

A continuació t’expliquem quines són les funcionalitats i serveis que inclourà el teu web amb CESW: 

  • Pla SEO personalitzat – Estudi inicial de posicionament per definir l’estructura del web i anàlisi de paraules clau.
  • Autogestionable - Podràs gestionar autònomament el teu web i modificar-lo de manera fàcil i ràpida sempre que ho necessitis. Sense coneixements previs. 
  • Disseny únic a mida: disseny de la pàgina principal i de fins a 3 apartats. 
  • Creació de contingut: ens encarreguem dels textos dels principals apartats i tu els podràs editar en qualsevol moment.
  • Equip de suport: Resolem tots els teus dubtes i consultes amb atenció telefònica o telemàtica i també comptem amb vídeo tutorials per guiar-te pas a pas.
  • Domini i allotjament: la solució inclou el domini i hosting del teu web durant un període de 12 mesos. La titularitat del domini serà completament teva.

Entre molts d’altres com: disseny responsive, compliment de les pautes d’accessibilitat nivell AA, indexació als motors de cerca, integració amb Google Analytics, Whatapp, les xarxes socials i el newsletter, multi idioma i certificat de seguretat SSL (https).

I en el cas de botiga online, també càrrega automatitzada de productes, configuració i integració dels mètodes de pagament i enviament.

Aprofita aquesta oportunitat! Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís sobre com pots treure el màxim profit a la subvenció del Kit Digital per a la creació web i altres solucions digitals com CRM, ERP, Ciberseguratat, Microsoft 365 o Facturació electrònica!

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*