Compte enrere per la primera parada de La gira del .cat

Novetats  ·  17 de novembre del 2015

Cap Empresa Sense Web i la Fundació .CAT inicien el proper dilluns 23 de novembre a Vic La gira del .cat, una campanya per impulsar i donar a conèixer a les empreses i establiments els beneficis de tenir una pàgina web amb domini .cat. 

Amb motiu de la gira, i només durant aquesta setmana a Vic, la Fundació puntCAT regalarà gratuïtament el domini .cat a les empreses. Cap Empresa Sense Web oferirà condicions especials, en la creació o renovació de la pàgina web o botiga en línia.

La primera parada de La gira del .cat és a Vic aprofitant que la ciutat osonenca serà la Capital de la Cultura Catalana 2016. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Vic. La gira del .cat visitarà més endavant altres poblacions del territori català.

En Peyu, a la carpa de La gira del .cat
La gira del.cat serà durant tota la setmana del 23 al 27 de novembre a Vic. Per donar a conèixer la iniciativa, durant aquesta setmana s’instal·larà una carpa informativa des d’on es donaran a conèixer els beneficis de registrar un domini .cat i les possibilitats que tenen les empreses per crear o renovar la seva web. La carpa s’inaugurarà el dilluns 23 a la Plaça dels Màrtirs i dimarts rebrà la visita d’en Peyu, que dóna suport a la iniciativa. A partir de dimecres i fins divendres, la carpa estarà situada a la Plaça Major. 

En el marc de la gira, també se celebraran trobades amb gremis i associacions de comerciants i empresaris de Vic perquè informin els seus associats dels beneficis de comptar amb el .cat i s’oferirà la conferència "Millora la presència del teu negoci a internet" per part del Sr. Santi Ribera, director de la Fundació puntCAT.

Pots consultar les activitats de la gira a Vic i les properes parades al web de La gira del .cat