Contacta'ns Contacta'ns

Cap Empresa Sense Web i la fàbrica de regals

14 de desembre de 2021

Per nosaltres és una tasca molt important a realitzar durant aquestes dates de Nadal, ja que ens encanta ajudar als Tres Reis d'Orient a portar regals i alegria a tothom.

A més, estem molt acostumats a col·laborar entre tots els membres de Cap Empresa Sense Web, així que per nosaltres és fàcil poder fer aquest tipus de feina!

Per exemple, el nostre equip de gestió de comptes està molt enfeinat atenent les trucades de tots els nens i nenes (i també dels adults!) i preparant les seves cartes de Reis.

I has vist quin tràfec a programar i testejar joguines que tenen els desenvolupadors? O això diuen ells... perquè només els veiem jugar i riure! S'ho passen pipa!

Mentrestant, el departament de màrqueting digital treballa en l'estratègia de xarxes socials dels Reis de l'Orient perquè puguin arribar a totes les llars... i els dissenyadors no paren de fer fotos pels catàlegs de joguines i de dissenyar papers de regal d'allò més bonics!

Ah, i l'últim pas de tot el procés, decidir si qui ha demanat la carta als reis s'ha portat bé o malament durant tot l'any... I tu, et mereixes carbó o llaminadures?

Des de Cap Empresa Sense Web et desitgem unes bones festes de Nadal!

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*