Contacta'ns Contacta'ns

Campanyes de vídeo amb Google Ads

22 de novembre de 2022

A principis d’any vam explicar-vos com entendre les factures de Google Ads, el seu sistema de pagament i quines són les últimes actualitzacions de l’eina perquè pugueu treure el màxim profit dels vostres anuncis.

 

Google Ads ofereix una gran varietat d’accions a través de les quals podem donar a conèixer la nostra marca i els seus productes. És important conèixer el mercat i tenir un pla d’actuació clar a l’hora de decidir quina és la més indicada per la nostra empresa, i, en cas de dubte, consultar sempre amb el teu assessor o gestor financer. 

 

Una de les opcions a valorar són les campanyes de vídeo. En aquest article t’explicarem totes les variables que Google Ads ens proporciona perquè els teus productes o la teva marca obtingui les màximes conversions possibles a través de la popular plataforma de YouTube

1. Masthead: Aquests tipus d’anunci apareix en format banner allargat a la part superior de la pàgina principal de Youtube. Si es vol dur a terme, s’ha de fer un acord amb Google per decidir en quina segmentació geogràfica i en quin dia es vol fer l’acció. 

2. Trueview in-stream: Són aquells vídeos que apareixen abans que es reprodueixi el que l’usuari ha seleccionat per veure. Amb aquest tipus d’anunci cal ser directe i precís, deixar un missatge clar durant els primers segons, ja que l’usuari podrà saltar l’anunci i, el més probable, és que no l’acabi de visualitzar sencer. 

 

Existeix també la variant de l’in-stream no saltables on, tal com indica el mateix nom, es reproduirà sencer sense opció a saltar-lo abans que es reprodueixi el vídeo seleccionat. 

3. Trueview Discovery: Es tracta de crear una miniatura atractiva per incitar als usuaris a fer-hi clic i d’aquesta manera, vegin l’anunci. Està encarat a una audiència més concreta, ja que només hi faran clic aquells usuaris que estiguin interessats en el tema en concret. 

4. Superposició: Aquesta variable consisteix a col·locar un banner horitzontal semitransparent, que ocuparà el 20% de la pantalla on es reprodueix el vídeo de YouTube. 

5. Bumper: És similar al Trueview in-stream no saltable però amb una durada molt més curta, únicament de 6 segons. 

6. Targetes patrocinades: Es tracta de col·locar petites targetes a un dels laterals de la pantalla on s’està reproduint el vídeo. És interessant vincular-los a vídeos que tractin temes relacionats amb la nostra marca o el nostre producte, així ens assegurem que ens estem publicitant davant el nostre target. 

 

Si tots aquests termes et fan ballar el cap i no saps cap a on encaminar-te, no et preocupis! A Cap Empresa Sense Web som experts en gestionar campanyes de Google Ads i ens assegurarem que les teves conversions creixin com l’escuma! T’hi animes?

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*