Contacta'ns Contacta'ns

3 beneficis d'utilitzar el xat de WhatsApp al teu web

23 de març de 2022

Pots tenir un bon web però si els usuaris no et contacten per utilitzar els teus serveis o productes, o com a mínim per demanar-te més informació, no estaràs generant negoci ni complint els objectius de tenir un web.

Moltes vegades aquesta falta de contacte amb els clients potencials es deu a la barrera que suposa haver de realitzar una trucada (on és possible que a vegades no s’estigui disponible) o enviar un correu. En els dos casos anteriors s’hi ha de dedicar temps i fer un esforç com a client.

La solució a tots aquests impediments són els xats en directe. Sobretot si es tenen configurades respostes automàtiques que facilitin la comunicació i connexió amb el client. Un dels xats en directe més utilitzats per posar a una pàgina web, és el del mateix Whatsapp. 

Els principals actius d’aquest recurs, sobretot si es té la versió “Business” pensada per a empreses, són els següents:

APP LÍDER DE MISSATGERIA

L’any 2020, WhatsApp va arribar als dos mil milions d’usuaris actius a tot el món. Això significa que és la plataforma de missatgeria instantània més utilitzada, i que, per tant, és més fàcil que els teus clients potencials també l’utilitzin. 

Sense anar més lluny, a Espanya gairebé el 90% de la població utilitza Whatsapp.

Per tant, us estaríeu comunicant a través d’una eina coneguda per tots dos, cosa que facilitarà la interacció i la conversió de client potencial a client definitiu.

CONTACTE DIRECTE IMMEDIAT

El fet d’utilitzar un xat en directe, et permet que els usuaris del teu web et puguin contactar d’una manera més directa i sense haver de fer cap pas previ, eliminant així possibles barreres que facin tirar enrere al potencial client.

Amb un sol clic poden obrir el xat amb tu i fer-te les consultes que tinguin. Només hauràs de respondre i convertir-los en clients!

COMODITAT DE COMUNICACIÓ

En tenir tants usuaris, WhatsApp s’ha convertit en una eina més del dia a dia de moltes persones per comunicar-se. Per tant parlar amb un potencial client a través d’aquest xat, serà molt més ràpid, senzill i fluid. 

En el mateix sentit, també serà més fàcil enviar tarifes, pressupostos i altres arxius adjunts a través d’aquesta aplicació d’una manera molt simple. Els teus clients potencials ho agrairan! 

CONCLUSIONS

La utilització del xat de WhatsApp dins el teu web actua com a una eina facilitadora de la comunicació i, sobretot, de la conversió d’usuaris en clients gràcies a tots els avantatges que hem vist anteriorment.

Sens dubte és una eina que val la pena introduir a una pàgina web, sobretot en botigues en línia per resoldre dubtes sobre els productes i comandes, i en empreses de serveis, per tal de dissipar qualsevol dubte i transmetre confiança.

A Cap Empresa Sense Web podem implementar fàcilment el xat de WhatsApp dins de qualsevol web de la nostra plataforma, demana’ns informació sense cap mena de compromís i impulsa el teu negoci a internet!

Vols que dissenyem
el teu web o botiga online
TOTALMENT GRATIS*?

Informa’t de com aconseguir-ho fent clic aquí!

VULL UN WEB O BOTIGA ONLINE GRATIS*